DK Medier
Aarhus
Mejlgade 48
8000 Aarhus C
København
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V
Christiansborg
Lok. 3.044
1240 København K
Esbjerg
Kanalen 1
6700 Esbjerg
Bornholm
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
ONSDAG 24. JULI 2024
DK Medier indbyder til Danish Offshore Industry konference
Over hundrede deltagere var mødt op til Danish Offshore Industry konferencen sidste år, som markerede udgivelsen for årbogen for olie-, gas- og vindbranchen, som DK Medier står bag.
Foto: Mette Fruergaard, Frufo.dk

DK Medier indbyder til Danish Offshore Industry konference

For anden gang indbyder DK Medier til Danish Offshore Industry konference, der foregår 9. september på Tobakken i Esbjerg. På konferencen udgives også en ny udgave af DOI-magasinet.
Carbon Capture & Storage
Energi
Klima
Navne
Offshore

DK Medier inviterer offshoreaktører til Danish Offshore Industry konference, hvor der vil blive sat fokus på fremdrift og fremtidens udfordringer og løsninger indenfor olie-, gas- og vindenergi.

Det er anden gang DK Medier afholder konferencen efter at have købt DOI.dk fra Ole Camåe, som havde udgivet magasinet siden 1982. Konferencen løber af stablen 9. september på Tobakken i Esbjerg.  

- DK Medier er glade for endnu en gang at kunne indbyde branchen til spændende oplæg og mulighed for networking. Desuden ser vi frem til at udgive en ny udgave af DOI magasinet, med nye historier om hvad der rører sig i offshore branchen, siger Claus G. Theilgaard, der er udgiver af DK Medier.

På konferencen vil der være fokus på den kommende energiø i Nordsøen sammen med aktørerne, heriblandt Energinets vicedirektør for energiøerne Hanne Storm Edlefsen, CIP/COP’s EPC director for Energy Island VindØ, Morten Hesselager Pedersen og Ørsteds development project director for Nordsøens Energiø, Jesper Kühn Olesen. 

Bæredygtighed og sektorkobling

Der vil ligeledes blive sat spot på de nye muligheder i både olie-, gas- og vindindustrien. Bl.a. CCS, hvor Semco Maritimes senior vice president, Anders Benfeldt, og TotalEnergies deltager.

Bæredygtighedskrav og de oversete udfordringer i vindmøllebranchen er to andre emner som vil blive drøftet med deltagelse repræsentanter fra Ørsted og Vestas samt Polytechs CEO, Mads Kirkegaard.

Sektorkoblingen begynder hos Danish Offshore Industry, og DK Medier vil connecte leverandører, interessenter og beslutningstagere på tværs af industrien. Af samme grund vil der være god mulighed for at netværke på tværs denne formiddag i Esbjerg med spændende oplæg og vigtige input fra industrien. 

DK Medier udgiver DK Havenergi, DK Vindkraft og DOI.dk samt nyhedsmagasinet Kommunen.dk, nyhedstjenesten DK Nyt og flere andre fagportaler, der leverer nyheder og vigtig viden til den offentlige sektor. Med magasinet Danish Offshore Industry i porteføljen er DK Medier markedsledende på nyheder indenfor offshore og til den offentlige sektor. 

Deltagelse på konferencen er gratis for tilmeldte gæster. Tilmeldingen frem til 1. september kan ske ved at klikke her

 

Skærmbillede 2022-08-10 kl- 14-08-03 

Magasinet DOI.DK bliver udgivet i forbindelse med konferencen i Esbjerg. 

 

Aarhus
Mejlgade 48
8000 Aarhus C
København
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V
Christiansborg
Lok. 3.044
1240 København K
Esbjerg
Kanalen 1
6700 Esbjerg
Bornholm
Havnebryggen 5
3740 Svaneke