DK Medier
Aarhus
Mejlgade 48
8000 Aarhus C
København
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V
Christiansborg
Lok. 3.044
1240 København K
Esbjerg
Kanalen 1
6700 Esbjerg
Bornholm
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
ONSDAG 24. JULI 2024
DK Medier inviterer til New Momentum-konference
I forbindelse med konferencen New Momentum udgiver DK Medier den 39. årbog Danish Offshore Industry og et nyt online Supplier Index.

DK Medier inviterer til New Momentum-konference

DK Medier afholder offshore-konference 3. september og lancerer samtidig den 39. årbog Danish Offshore Industry og et nyt online Supplier Index, DOI.dk.
Kultur & Fritid

DK Medier inviterer offshoreaktører til konference med temaet New Momentum og sætter fokus på fremdrift og fremtidens udfordringer og løsninger indenfor olie-, gas- og vindenergi. Samtidig lanceres den 39. årbog, Danish Offshore Industry og et nyt online Supplier Index, DOI.dk.

Konferencen og udgivelse af årbogen, Danish Offshore Industry, er en årlig tilbagevendende begivenhed siden 1982, udgivet af forlaget Ole Camåe. I 2020 gik stafetten videre til mediehuset DK Medier, som i forvejen udgiver to offshore-relaterede netmedier, DK Havenergi og DK Vindkraft. 

- Det giver mening og god synergi, at DK Medier udgiver Danish Offshore Industry med et nyt omfattende Supplier Index, sammen med vore øvrige offshore medier. Det er synergi i et nyt momentum, siger direktør Niels-Henrik Iversen fra DK Medier. 

Konferencen afholdes den 3. september på Tobakken i Esbjerg, hvor der vil være tre indlæg og paneldebatter med deltagelse fra blandt andre Semco Maritime, NorSea Denmark, Energy Cluster Denmark, TotalEnergies og Oil Gas Denmark. Konferencen er åben for tilmeldte offshoreaktører og interessenter. 

- Vi ser frem til at byde velkommen til den årlige Danish Offshore Industry konference, som vi desværre måtte aflyse i 2020 pga. pandemien. Vi glæder os til at præsentere den nye årbog, som indeholder en række spændende historier og et nyt online Supplier Index, siger udgiver Claus G. Theilgaard fra DK Medier.

Stærk kontakt til det offentlige 

Også den tidligere udgiver af Danish Offshore Industry ser frem til konferencen, hvor han håber, at de nye ejere får opbakning fra offshore branchen.

- Jeg håber meget, at DK Medier får en stor opbakning fra de mange firmaer, som opererer i offshore-branchen, og det glæder mig, at det er en publicistvirksomhed, der viderefører udgivelsen. Jeg glæder mig til at følge udviklingen for Danish Offshore Industry, siger Ole Camåe.

DK Medier udgiver også nyhedsmagasinet Kommunen.dk og DK Nyt, der leverer nyheder og vigtig viden til den offentlige sektor. Med årbogen Danish Offshore Industry i porteføljen er DK Medier markedsledende på nyheder indenfor offshore og til den offentlige sektor. 

Læs mere her og find tilmelding:
https://www.doi.dk/new-momentum 

jel

Aarhus
Mejlgade 48
8000 Aarhus C
København
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V
Christiansborg
Lok. 3.044
1240 København K
Esbjerg
Kanalen 1
6700 Esbjerg
Bornholm
Havnebryggen 5
3740 Svaneke