DK Medier
Aarhus
Mejlgade 48
8000 Aarhus C
København
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V
Christiansborg
Lok. 3.044
1240 København K
Esbjerg
Kanalen 1
6700 Esbjerg
Bornholm
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
FREDAG 23. FEBRUAR 2024
House of Offshore Innovation skal fastholde offshore-branchens innovation
Snoren til House of Offshore Innovation blev onsdag klippet over i fælleskab, men hver for sig, som corona restriktionerne tillod.
Foto: Emil Staulund Larsen

House of Offshore Innovation skal fastholde offshore-branchens innovation

Åbningen af det nye innovationshus i Esbjerg bar præg af coronarestriktioner, men 'corona kan ikke bremse os i at sprede gode idéer', siger NorSeas CEO Jesper Høj-Hansen ved åbningen.

Det blev uden håndtryk og solskin, da House of Offshore Innovation onsdag middag blev indviet i Esbjerg, men det blev stadig med skåltaler og rød løber. 

NorSeas CEO Jesper Høj-Hansen og Esbjergs borgmester Jesper Frost Rasmussen (V) stod for at byde velkommen til det nye kontorfællesskab og innovationshus, hvor de samtidig fik fornøjelsen af at klippe snoren over i fællesskab - og i sikker afstand - med repræsentanter fra de 24 virksomheder, som allerede har taget huset i brug. 

- Vi nyder jo at kalde os selv Danmarks enegimetropol, og det er på grund af jer, at vi kan det, sagde borgmester Jesper Frost Rasmussen til de fremmødte, mens han roste offshore-branchens innovative side. 

- Hvis man ser på antallet af patentansøgninger, ligger offshore-branchen i spidsen. Og det er nødvendigt at udvikle sig og at være innovativ for at være i branchen, sagde Jesper Frost Rasmussen. 

De rette rammer for innovation

Og det er netop denne innovation, som det House of Offshore Innovation skal være med til at fastholde og styrke, fortæller NorSeas CEO Jesper Høj-Hansen. 

- Vi vil gerne skabe rammerne for innovation, og ikke mindst at vi kan være innovative sammen. Netværk og partnerskab er i fokus her, og det er også derfor, at vi besluttede os for ikke bare at bygge et nyt hus til os selv, siger Jesper Høj-Hansen. 

Åbningen af huset bar præg af coronarestriktioner, hvor tilskuerne måtte stå på krydser og der var begrænset pladser i vinduerne, ligesom den store åbningsfest er udskudt til næste år, så skal innovation stadig fastholdes. 

- Corona kan ikke bremse os i at sprede gode idéer, siger Jesper Høj-Hansen. 

Unik mulighed for at være med

24 virksomheder har allerede fået plads hos House of Offshore Innovation - heriblandt DK Medier.

- Det er fantastisk mulighed for os i DK Medier at få plads i House of Offshore Innovation med vores to nye nichemedier, som netop dækker den hurtige udvikling, der sker i offshore industrien, siger udgiver Claus Theilgaard.

Fra det nye kontor i Esbjerg får DK Medier en unik mulighed for at kunne nå ud til både mulige kunder, nye samarbejder og for at have kontakt til offshore-branchen, hvor man kan oplevleve den livlige innovation med egne øjne. 

- Med en plads i House of Offshore Innovation har vi en god mulighed for at være tæt på både vores kunder og på den seneste udvikling, som vi kan dele med resten af landets læsere, siger Claus Theilgaard. 

Aarhus
Mejlgade 48
8000 Aarhus C
København
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V
Christiansborg
Lok. 3.044
1240 København K
Esbjerg
Kanalen 1
6700 Esbjerg
Bornholm
Havnebryggen 5
3740 Svaneke