DK Medier
Aarhus
Mejlgade 48
8000 Aarhus C
København
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V
Christiansborg
Lok. 3.044
1240 København K
Esbjerg
Kanalen 1
6700 Esbjerg
Bornholm
Havnebryggen 5
3740 Svaneke
ONSDAG 24. APRIL 2024
Stort fremmøde til Danish Offshore Industry konference
Over hundrede deltagere var mødt op til konferencen New Momentum, som markerede udgivelsen for årbogen for olie-, gas- og vindbranchen, Danish Offshore Industry, som DK Medier står bag.
Foto: Mette Fruergaard, Frufo.dk

Stort fremmøde til Danish Offshore Industry konference

I forbindelse med udgivelsen af årbogen for olie-, gas- og vindbranchen, Danish Offshore Industry, arrangerede DK Medier konferencen New Momentum, hvor over hundrede branchefolk var mødt op til networking og oplæg.
Energi

DK Medier opkøbte i 2020 årbogen for olie- og gasbranchen, Danish Offshore Industry, som er blevet udgivet siden 1982. Som noget nyt er den ekspanderende vindbranche også blevet en del af årbogen.

For at markere udgivelsen havde DK Medier indbudt branchen til konferencen New Momentum, hvor over hundrede deltagere var mødt op på Tobakken i Esbjerg.  

- Vi har glædet os til at indbyde til konferencen. Jeg synes, vi har lavet et rigtig flot årsskrift, som vi har præsenteret i dag. Derudover blev der holdt nogle gode oplæg, så jeg er sikker på, at alle har fået noget med og har lært noget i dag, siger udgiver Claus G. Theilgaard. 

Branchen bredt repræsenteret 

På konferencen blev det blandt andet diskuteret, hvorledes der bliver skaffet hænder nok til branchen for at kunne leve op til potentialet i den grønne omstilling, og hvad fremtiden for Nordsøen er både i årene indtil 2050, hvor slutdatoen for udvinding af olie og gas er sat, og efterfølgende. 

Til at løfte de spørgsmål bød konferencen på oplæg med Anders Benfeldt, der er SVP hos Semco Maritime og formand for branchens Supplier Council, Martin Næsby, direktør for Olie Gas Danmark og Jesper Høj-Hansen, CEO hos NorSea Denmark.

Deudover deltog også Glenda Napier fra Energy Cluster Denmark, Betina Jørgensen fra TotalEnergies, Uffe Lundgaard fra Business Esbjerg og Brian Havdal Lyst fra FH/LO-Sydvest i debatter på konferencen.

Flere deltagere udtrykte stor glæde over igen at kunne mødes efter coronapandemien. 

- Tak til DK Medier for at tage initiativ til dette arrangement. Jeg tænker, at mange har glædet sig, dels fordi det er længe siden, vi har været ude og mingle med hinanden, men også fordi det er vigtigt, at vi mødes med hinanden og har den lidt uofficielle samtale sammen, siger  Anders Benfeldt.

Årbogen Danish Offshore Industry kan læses gratis på DOI.dk

Aarhus
Mejlgade 48
8000 Aarhus C
København
Flæsketorvet 68, 1.
1711 København V
Christiansborg
Lok. 3.044
1240 København K
Esbjerg
Kanalen 1
6700 Esbjerg
Bornholm
Havnebryggen 5
3740 Svaneke